Zena vuurwerk

Zena heeft als motto “harder, better, faster!”, dat omschrijft ook precies waar het om gaat in vuurwerkland. Deze Belgische vuurwerkspecialist heeft al 110 jaar vuurwerkervaring, ontwikkelt sinds 1953 haar eigen vuurwerk en heeft zelfs een eigen testlab in China. Zena gaat tot het randje van wat mogelijk is, maar veiligheid staat voorop. Zena heeft ook niet voor niets meer dan 500 CE nummers. Studio Kluif is verantwoordelijk voor alle uitingen van deze vuurwerkgigant, van packaging tot identity en van website tot de Zena trophy.

Silver Pentaward 2018
Nomination Communicatieprijs Brabant 2019

Zena vuurwerk

luypaers exclusive fireworks, 2018

Luypaers Exclusive Fireworks is de nieuwste lijn in de Zena vuurwerk-reeks. Het doel was om een premium assortiment te maken, het beste van het beste vuurwerk. Vernoemd naar de achternaam van de vrouw van de eigenaar "Luypaers” wat een afgeleidde van luipaard is, kwamen we met het idee van afbeeldingen van katachtige ogen die lijken te zijn ingesloten. Ze wachten om te worden ontploft in een felle explosie van kracht en schoonheid.

Zena vuurwerk

luypaers whiskey fles, 2019

Zena vuurwerk

zena merchandise communicatie, 2019

Zena vuurwerk

luypaers merchandise communicatie, 2019

Luypaers is een baanbrekend vuurwerkmerk dat altijd de grenzen verlegt met zijn exclusieve en visionaire producten. Het is gewoon het topmerk in de wereld van luxueus en uitbundig vuurwerk. Studio Kluif heeft dit stijlvolle merk getransformeerd in een exclusieve kledinglijn. Cult with an attitude!

Zena vuurwerk

relatiepakket, 2015

Zena vuurwerk

zena trophy, 2015

Het meest spectaculaire vuurwerk festival van Europa! Een knallende mascleta, rammende daylight show, vette demo's met nieuwe producten, een zenuwslopende Zena Trophy wedstrijd en een overweldigende spektakelshow. Dit festival wordt inmiddels door meer dan 15.000 enthousiaste liefhebbers bezocht. Voor dit spektakel heeft Studio Kluif een heuse festivalkrant gemaakt, een prachtige merchandise-lijn en de promotie op en rondom het festivalterrein.

Zena vuurwerk

original fireworks verpakkingslijn, 2016

Zena vuurwerk

zena energiedrank, 2017

Tegenwoordig is er veel vraag naar energiedranken. Dus kan Zena, met de slogan ’harder, better, faster’, niet achterblijven. Want laten we eerlijk zijn, de combinatie vuurwerk en energiedranken is een perfecte combinatie.