Vrumona

Vrumona (VRUchtenliMONAde) ontstond zo’n vijfenvijftig jaar geleden uit samenkomst van dertig kleine frisdrank-fabrikanten. Vrumona is onderdeel van het Heineken-concern en heeft zowel eigen merken als licentie merken, waaronder Crystal Clear, SiSi, Joy, Pepsi en Schweppes. Voor SiSi en Joy, twee eigen merken van Vrumona, heeft Studio Kluif de characters en verpakkingen ontworpen. Sinds de introductie van de nieuwe verpakkingslijnen zijn de verkoopcijfers aanzienlijk gestegen. De characters van de SiSi verpakkingslijn zijn door Doom & Dickson gebruikt in een geanimeerde reeks commercials.

Vrumona

sisi redesign, 2012

Vrumona

sisi fruit bommetje, 2012

De Sisi fruit characters springen in het diepe. De Sisi familie wordt uitgebreid met Fruit Bommetje. Met deze appel- en sinaasappelsappen speelt Vrumona in op de steeds groter wordende vraag naar verantwoorde drankjes voor kinderen.

De 3D visuals zijn in samenwerking met Factory dcvf tot stand gekomen.

Vrumona

sisi fruit limo verpakkingslijn, 2011

SiSi is een frisdrankmerk dat zich richt op een jong publiek. Een van de onderscheidende eigenschappen van het product is dat het gezondheidshalve een verantwoorde keus is. De verpakking moest daarom aantrekkelijk zijn voor zowel kinderen als ouders. De keuze van een kind met goedkeuring van mama! De groene informatiebalk is ontworpen voor ouders, de rest is fun voor kinderen. Uitgebreide testen met klantenpanels wezen uit dat het ontwerp de juiste balans heeft. De fruit characters die Studio Kluif heeft ontworpen komen tot leven in een humoristische TV commercial van Doom & Dickson.

Vrumona

sisi jaja commercial, 2011

Vrumona

sisi fruitmania verpakkingslijn, 2011

Vrumona

verpakkingen ‘fruitwater’, 2009

Vrumona

joy ‘choco’ & ‘fruity’, 2008

Joy is verkrijgbaar in twee smaken: Choco en Fruity. Het ontwerp van de etiketten omvat meer dan 30 characters, zodat je elke keer als je een flesje Joy besteld verrast wordt door een nieuw gezicht. Deze characters komen tevens tot leven in een stripboek.

Nomination SAN accent in collaboration with Doom & Dickson and Combat 2007

Vrumona

sisi verpakkingslijn, 2007