Verkadefabriek

De Verkadefabriek begon ooit als wafelfabriek: er werden Parijse wafels, frou-frou en moccastangen gebakken. In 1929 nam Ericus Gerhardus Verkade de fabriek over en ontstond de Verkadefabriek. In de loop van vorige eeuw gingen vele Bossche meisjes na de huishoudschool werken bij Verkade: ‘de meisjes van Verkade’. De Verkadefabriek werd een begrip in ’s-Hertogenbosch. Vanaf 2004 is de Verkadefabriek een toonaangevend podium voor theater-, dans- en filmkunst. Men kan er ook terecht voor lekker eten en drinken, festivals, debatten, kinderactiviteiten en feesten. Naar schatting bezoeken meer dan 200.000 mensen per jaar de Verkadefabriek.

Verkadefabriek

jaarprogramma 2019/2020, 2019

Studio Kluif is aan de slag voor de Verkadefabriek. Het eerste project, de ontwikkeling van het nieuwe jaarprogramma is afgerond. Op naar het volgende project!
De Verkadefabriek is een begrip in ’s-Hertogenbosch. Vanaf 2004 is de Verkadefabriek een toonaangevend podium voor theater-, dans- en filmkunst. Men kan er ook terecht voor lekker eten en drinken, festivals, debatten, kinderactiviteiten en feesten. Naar schatting bezoeken meer dan 200.000 mensen per jaar de Verkadefabriek.

Verkadefabriek

15 jaar verkadefabriek, 2019

Verkadefabriek

‘heden:theater!’, 2008

Onder de noemer ‘Heden:Theater!’ wordt het nieuwe theaterseizoen in de Verkadefabriek op feestelijke wijze gelanceerd. Kluif maakte flyers, affiches, placemats, banners en T-shirts in een duidelijke en herkenbare grafische stijl. De raketlancering symboliseert de start van het nieuwe seizoen.

Verkadefabriek

cover maandprogramma, 2009

Verkadefabriek

kalender 'vroege vogels', 2009

Verkadefabriek

t-shirt 'bite', 2009

Verkadefabriek

website, 2011

Verkadefabriek

10 jarig jubileum affiche, 2014