Suns

Suns is een internationaal merk gespecialiseerd in het ontwerp, fabricage en verkoop van hoogwaardig buiten meubilair en -accessoires. Suns beheert het gehele proces van A tot Z en heeft een eigen R&D-afdeling en productiefaciliteiten.

Suns

collections 2021 catalogus, 2021

Suns staat bekend om haar hoogwaardige en luxe tuinmeubilair. Studio Kluif werkt al een aantal jaar voor Suns en heeft onlangs i.s.m. Kade05 de nieuwe uitstraling voor Suns ontworpen. Voor het seizoen 2021 is er een nieuwe collectie catalogus ontworpen.

Suns

coverdesign tafelboek, 2021

Outdoor lifestyle merk Suns heeft een 250 pagina’s tellend feelgood tafelboek uitgebracht waarin alle buitentrends van 2021 op prachtige wijze in beeld worden gebracht. Maximalism is een unieke, gelimiteerde en luxe gebonden uitgave. Een must-have tafelboek voor iedere design liefhebber. Studio Kluif tekende voor het coverdesign.

Suns

mr solar lamp beurs give-away, 2018

Suns

collections 2019 catalogus, 2018

Suns

solar lamps poster, 2018

Suns

mr. solar verpakking, 2019

Voor de Suns Mr. Solar range heeft Studio Kluif een verpakkingsontwerp gemaakt waarop de lamp zowel in het licht als in het donker wordt afgebeeld.

Suns

poef collectie, 2019

Bij Suns smelten vorm en functie samen. In een meubel om keer op keer van te genieten. Een rustpunt in tuin, patio of terras. Suns neemt design serieus, wat resulteert in smaakvol tuinmeubilair. Positief, authentiek en nét dat beetje anders. Met deze instelling heeft Kluif een Suns poef collectie ontworpen. De poef bestaat uit een eenvoudige afgeronde basis die je kunt personaliseren met een kleurrijk kussen. Enjoy!