Stichting Alzheimer Nederland

Stichting Alzheimer Nederland zet zich in voor een van de grootste uitdagingen van deze tijd: het gevecht tegen dementie. Samen met duizenden vrijwilligers, mensen met dementie, mantelzorgers, onderzoekers, donateurs en collectanten, werken zij aan een toekomst zonder dementie en aan een betere kwaliteit van leven voor mensen met dementie en hun mantelzorgers.

Stichting Alzheimer Nederland

moederdag commercial, 2021

Moederdag, een mooi moment om bij stil te staan. Daarom heeft Stichting Alzheimer Nederland een setje ‘ik-vergeet-je-niet-armbandjes’ ontwikkeld. Om samen te dragen of ter nagedachtenis aan je moeder als symbool voor jullie onvergetelijke herinneringen. Studio Kluif heeft in samenwerking met Monkeytree een prachtige moederdag commercial gemaakt. Het nummer onder deze commercial is gezongen door Edsilia Rombley.

Stichting Alzheimer Nederland

wat alz… campagne, 2021

Studio Kluif heeft in samenwerking met Alzheimer Nederland de landelijke ‘Wat Alz…’ postercampagne ontwikkelt. In aansluiting op de postercampagne loopt tevens de commercial campagne.
‘Wat alz... je herinneringen één voor één verdwijnen?’ Dat is het thema van de commercial. Met de campagne willen we mensen laten zien hoe belangrijk het is dat er meer geld komt voor onderzoek naar dementie.

Communicatieprijs Brabant 2022
Superbonk Communicatieprijs Brabant 2022

Stichting Alzheimer Nederland

herinneringen kerstbal, 2021

Studio Kluif heeft in nauwe samenwerking met Alzheimer Nederland de glazen Herinneringen Kerstbal ontworpen. Een persoonlijk en waardevol kerstcadeau om te geven of om zelf een nieuwe kersttraditie te starten. De aankoop van deze Herinneringen Kerstbal draagt bij aan meer wetenschappelijk onderzoek naar dementie.