Oilily

Oilily is een toonaangevend Nederlands children’s en women’s wear merk. De collecties zijn wereldwijd te koop in Oilily Shops en Exclusive Oilily Stores in ruim 40 landen. Sinds de oprichting van Studio Kluif worden er, in de kenmerkende illustratieve en handmatige stijl, onder meer Oilily magazines, kledingprints, back to school pakketten, horloges, verpakkingen en home-textile products ontworpen.

Oilily

fiets ‘flowride’, 2010

Als aanvulling op de kleurige Oilily producten, heeft Studio Kluif een fietscollectie ontworpen.

Oilily

trolley 'othello', 2009

Met veel plezier heeft Studio Kluif meer dan 35 prints gemaakt voor de complete Oilily baby zomercollectie van 2009. Het artwork is door middel van diverse technieken toegepast zoals fotoprint, geweven dessins en borduursels.

Oilily

babyslofjes 'edgar', 2009

Oilily

luiertas 'tjilp', 2009

Oilily

dessin ‘supercity’, 2008

Oilily

knuffel ‘othello’, 2008

Othello, aangenaam. Wat doe je als internationaal opererend kledingmerk met het restafval? In de container? Niet meer van deze tijd. Ziedaar de geboorte van Othello, de eigenwijze ‘lapjespony’, bedacht en vorm­gegeven door Studio Kluif. Othello maakte kennis met het grote publiek in de babycollectie van 2011. En met groot succes. Een seizoen later promoveerde Othello namelijk van knuffel naar een eigen productrange met o.a. rompertjes, T-shirts en een heuse trolley. Een musthave voor generaties modebewuste ‘ponylovers’.

Oilily

dessin ‘go baby go’, 2008

Oilily

‘big parade’ krant, 2005

In het Oilily ‘Big Parade’ magazine is het thema van de fotografie ‘festival’. De Oilily ‘Big Parade’ festivalkrant zit als een wikkel om het magazine gevouwen. De krant ziet er met gedrukte kreukels, vouwen en vlekken, bewust uit als een veelvuldig gebruikt exemplaar.