Nedap

Nedap is een beursgenoteerd bedrijf dat zich toelegt op het ontwikkelen en leveren van innovatieve en duurzame oplossingen voor security, elektronische besturingen, automatisering, beheer en informatie. Voor Nedap ontwerpt Studio Kluif de jaarverslagen, waarmee in het verleden al vele nationale en internationale prijzen zijn gewonnen.

Nedap

jaarverslag reeks, 2013

Nedap

jaarverslag over 2012, 2013

Nedap

kerstkaart, 2013

Nedap

nieuwe projecten animatie, 2012

Nedap

kerstkaart, 2012

Nedap

kerstkaart, 2011

Nedap

corporate identity, 2011

Al vele jaren realiseert Studio Kluif de jaarverslagen voor Nedap. Vele hiervan hebben nationale en internationale prijzen gewonnen. Nu was het tijd voor de corporate identity!

De corporate identity van Nedap draagt uit waar zij voor staat: technology that matters. 

Met deze nieuwe identiteit en propositie verhoogt zij de zichtbaarheid van het merk en vergroot zij haar aantrekkingskracht voor jong talent. Nedap wil wereldwijd een inspirerend merk zijn voor de nieuwe generatie klanten en medewerkers. Daarom gaat het merk zich de aankomende jaren sterker profileren. Eén onderdeel daarvan is de nieuwe visuele corporate identity en propositie. Het succes van de afzonderlijke marktgroepen wordt doorvertaald naar het overkoepelende merk Nedap op nationaal en internationaal niveau. 

Technologie die ertoe doet Voor de nieuwe corporate identity veranderde Nedap kleuren, logo, propositie en huisstijl. Het vernieuwde logo springt daarbij meteen in het oog dankzij de pay-off ‘technology that matters’ en een sprankelende asterisk. Deze asterisk symboliseert de verdieping achter de oplossingen van het bedrijf: Nedap ontwikkelt intelligente, technologische oplossingen voor relevante vraagstukken. Daarnaast staat de asterisk voor de vonk van inspiratie die Nedap intern en extern wil overbrengen. De pay-off ‘technology that matters’ benadrukt dat Nedap werkt aan technologie die ertoe doet.

Nieuwe website Samen met merkstrategiebureau Ubachs Full Contact is onderzoek verricht naar het merk Nedap. Hieruit kwam naar voren dat Nedap staat voor ondernemen op het snijvlak van technologie, markt en maatschappij. Studio Kluif ontwikkelde op basis hiervan de nieuwe visuele identiteit die vanaf december 2011 uitgerold wordt. De nieuwe algemene website is reeds gerealiseerd in samenwerking met eFocus: www.nedap.com

Oplossingen voor relevante vraagstukken Nedap is een internationaal bedrijf dat bestaat uit meerdere marktgroepen. Iedere marktgroep bedient een ander marktsegment. Allemaal ontwikkelen zij technologie die ertoe doet in markten die ertoe doen. Nedap werkt aan oplossingen voor onderwerpen zoals voldoende voedsel voor een groeiende bevolking, veilige leef- en werkomgevingen, schoon drinkwater over de hele wereld en slimme netwerken voor duurzame energie.

Nedap

logoanimatie, 2011