Kwantum

Kwantum is onderdeel van Home Fashion Group en is opgericht in 1976. Kwantum is de grootste woondiscounter van Nederland en Vlaanderen. Met meer dan 100 zelfbedieningswinkels op makkelijk bereikbare locaties weten vele klanten Kwantum snel te vinden. Studio Kluif is verantwoordelijk voor de nieuwe private label verpakkingslijnen.

Gold Pentaward 2017

Kwantum

verpakkingslijn verlichting, 2016

Het assortiment verlichting is voornamelijk verpakt in dichte dozen. Op deze verpakking echter geen modieuze sfeerfoto’s, maar een eerlijk beeld van wat er in de doos zit. De grafische belijning geeft de lichtstraal van de lamp weer.

Silver Pentaward 2016

Kwantum

wall+ verpakkingslijn, 2015

Wall+ is een duidelijke en eenvoudige verpakkingslijn voor huisdecoratie verf voor de jonge en moderne consument. De verf wordt verpakt in blikken. Elke kleur heeft zijn eigen nummer. De afgeronde typografie refereert aan het product: verf. Elk blik heeft een eigen kleur, de kleur van de verf. Elk blikje heeft zijn eigen drup van de verf. Deze kleine grafische illustratie maakt de verpakkingslijn uniek!

Kwantum

ashford & sons verpakkingslijn, 2016

Kwantum

verpakkingslijn, for your home, 2016

Voor deze lijn van huishoudelijke basisproducten is gekozen voor een iconische afbeelding van het product. De verpakking heeft een budgetuitstraling zonder té goedkoop over te komen.