Jheronimus

Jheronimus Bosch leeft als nooit tevoren. De sfeer, thematiek en symboliek van zijn werk is tijdloos. Vanuit die optiek is Jheronimus ontstaan. Het merk richt zich op het ontwikkelen van eigentijdse producten geïnspireerd door het werk van de kunstenaar. Denk daarbij aan een zinnenprikkelende collectie van textiel, behang, verlichting, tassen, kledingaccessoires enzovoort. Alles met het unieke Jheronimus-gevoel en de kwaliteit van een A-merk ondersteund door de organisatie achter de meerjarenmanifestatie Jheronimus Bosch 500. De producten zullen niet alleen te koop zijn bij museumwinkels over de hele wereld, maar ook bij tal van grote (inter)nationale retailers. Hiertoe zijn inmiddels - met succes - de eerste contacten gelegd. Bouw mee aan Jheronimus! De kunst van Jheronimus Bosch inspireert velen, zo ook het merk Jheronimus. Vandaar dat Jheronimus inmiddels al samenwerkt met verschillende topontwerpers en producenten. Het netwerk van ontwerpers en producenten is echter nooit groot genoeg. Dus ben je een geïnspireerde ontwerper, producent of heb je gewoon een goed idee voor Jheronimus? Dit is de uitgelezen kans om een miljoenenpubliek te bereiken. Schroom dus niet contact met ons op te nemen, dan bouwen we samen verder aan Jheronimus! Mail naar: info@studiokluif.nl en vermeld in de onderwerpregel: Jheronimus.

Jheronimus

jheronimus bier, 2014

Bosch bier voor échte Bosschenaren gebrouwen door stadsbrouwerij 't Kolleke. Het schilderij 'Kruisdraging' (Gent) van Jheronimus Bosch is als inspiratiebron gebruikt voor dit stoere bierlabel. De karikaturale knoestige koppen zijn toegepast op de packaging en andere communicatiemiddelen zoals t-shirts, bierviltjes, posters, etc. De serie deksels van de houten kistjes waarin het bier verkocht wordt, kunnen na opening aan de muur gehangen worden. Zo kan iedereen een echte Bosch drieluik sparen. Op de Jheronimus bierviltjes worden de karakterkoppen uit het schilderij toegepast. Op de achterzijde van de viltjes wordt de facebook actie 'Hedde gij een bosch kupke' gecommuniceerd. Stuur jouw Bosch Kop op en wellicht zie je jouw portret afgebeeld op een viltje. Ook wordt er gewerkt aan een heuse carnavalskraker. Proost!

Jheronimus

jherotie collectie, 2016

Jheronimus

jheronimus kerst collectie, 2016

Deze artikelen zijn verkrijgbaar op www.jheronimusforever.nl

Jheronimus

bosch bordencollectie, 2015

De restaurant Alliantie ’s-Hertogenbosch brengt in samenwerking met Taste of Art en Jheronimus Merchandise een collectie van twaalf kunstborden uit. De gehele collectie is ontworpen door Studio Kluif. Burgemeester Rombouts heeft tijdens de opening van Taste XL als eerste de complete set ontvangen. De twaalf borden; onderborden, dinerborden en dessertborden, hebben afbeeldingen uit het drieluik De Tuin Der Lusten van de bekende schilder. De borden zijn vanaf 18 november 2015 te koop. Bovendien gaan tientallen Bossche restaurants de borden gebruiken.

Jheronimus

jhero boek, 2016

Nomination Pentawards 2016

Jheronimus

zeep verpakkingslijn, 2016

De Tuin der Lusten is het meest gewaardeerde werk van Jheronimus Bosch. Geïnspireerd door het linker- en middenpaneel van dit drieluik, de viering van het leven en de natuur, ontwikkelde Kluif een zeepcollectie. Het beleven van het werk van Jheronimus is nu niet meer beperkt tot kijken alleen.

Jheronimus

colour it yourself kleurboek, 2015

Dit artikel is verkrijgbaar op www.jheronimusforever.nl

Jheronimus

theedoeken, 2015