Halfords

Halfords is een winkelketen met 160 filialen in Nederland en België. Halfords heeft drie verschillende winkelformats; de Citystore, de Superstore en de Webstore en is specialist in fietsen, fiets- en autoaccessoires. Halfords biedt handige producten én diensten die oplossingen bieden voor onderweg met de fiets en de auto. Studio Kluif ontwerpt voor Halfords de fietscollecties met bijbehorende accessoires, de fietsbrochures en het instore promotiemateriaal.

Halfords

fietscollectie, 2009

Klassiekers van de toekomst. De omafiets. IJzersterke en o zo Hollandse klassieker. De nummer 1 van de schoolgaande jeugd. Maar hoe onderscheid je je dan van je mede scholieren? Je kiest voor één van de 20 moder ne klassiekers van Halfords. Voor ieder wat wils.  Even divers als opvallend, en allemaal ontworpen door Studio Kluif. Gevolg: uitverkochte collecties en straten vol kleurige klassiekers van de toekomst.

Halfords

fiets ‘tokyo joe’, 2007

Halfords

brochure ‘4 every kids’ fantasy’, 2007

Halfords

fiets ‘stippel’, 2007

Reuze-hit voor de allerkleinsten. Studio Kluif is al sinds jaar en dag verantwoordelijk voor de gehele fietscollectie van Halfords. Voor elke leeftijd wat wils. Zo ook voor de allerkleinsten. Een eerste fiets, dat is een gewichtige zaak. Want hoe klein ook, de fiets moet natuurlijk wel bij het gewenste peuterimago passen. Met de Stippel mogen we wel concluderen dat dat gelukt is. En dat leverde op: 160 uitverkochte winkels, rijen met teleurgestelde peuters bij de kassa, en een leverancier die overuren draait. Waarvoor uiteraard alsnog onze oprechte excuses.