Fatboy

Er was eens een ontwerper uit Golla (Finland) die Jukka Setälä heette. Terwijl hij een 21e-eeuwse zitzak aan het ontwerpen was, luisterde hij naar de edgy tunes van Fatboy Slim (nee, echt!). Hieruit kwam een extra grote zitzak van de hoogste kwaliteit met een groot ondeugend merkje aan de zijkant voort. De originele Fatboy® was geboren. In 2002 adopteerde Nederlander Alex Bergman deze schattige oversized 'baby' met veel plezier. Hij zag meteen een grote toekomst in het vooruitzicht, en startte het merk Fatboy® op. Al vanaf het moment dat de zitzak in 2002 op de Nederlandse markt werd gebracht verkoopt het ontwerp van Fatboy® zeer goed. Binnen 9 jaar heeft Fatboy® land na land succesvol veroverd zonder voodoo of doortrapte marketingtrucjes te gebruiken. Het enige trucje was, en is nog steeds, om Fatboy® altijd als een algemeen geaccepteerd merk te behandelen en kansen alleen aan te grijpen als het goed is voor Fatboy®. En nu.. is de Fatboy®-stamboom niet meer te stoppen! Gigantische lampen, übergrote paraplu's, betoverende hangmatten en outdoor kroonluchters, allemaal ontworpen in de naam van een wonder-fuller leven. Verkopen in meer dan 50 landen en in ieder continent, én een afdeling in Amerika.

Fatboy

toní tablo animatie, 2020

Ontdek de Toní Tablo! Lekker met vrienden en familie urenlang buiten tafelen? Dat klinkt als een klus voor Toní Tablo. Met een lengte van 2,20 meter biedt de tafel royaal plek aan acht personen. Het aluminium materiaal is lekker licht, dus je kunt ’m eenvoudig verplaatsen. Het gat in het midden dient overdag als handige parasolhouder en ’s avonds als houder voor de 3-armige Toní kandelaar. Studio Kluif heeft in samenwerking met het Fatboy design team een serie product animaties gemaakt voor de Toní collectie.

Fatboy

toní bistreau animatie, 2020

Ontdek de Toní Bistreau! Met de ronde Toní bistrotafel creëer je binnen een mum van tijd de ideale tuin- of terrasopstelling. Door het lichtgewicht aluminium is de stapelbare tuintafel eenvoudig te verplaatsen. Bovendien heeft Toní Bistreau een handige twee-in-één functie. Het gat in het midden dient overdag als parasolhouder en ’s avonds als kandelaar. Studio Kluif heeft in samenwerking met het Fatboy design team een serie product animaties gemaakt voor de Toní collectie.

Fatboy

toní chair animatie, 2020

Ontdek de Toní Chair! Toní Armchair is een robuuste Fatboy tuinstoel met een dikke knipoog naar de klassieke bistrostoel. Gemaakt van hoogwaardig aluminium en voorzien van de hoogste standaard outdoor coating is de Toní Armchair roestvrij, kleurvast en bestand tegen alle weertypes. Studio Kluif heeft in samenwerking met het Fatboy design team een serie product animaties gemaakt voor de Toní collectie.

Fatboy

toní collectie animatie, 2020

Ontdek de Toní Collectie! Met de Toní collectie van Fatboy creëer je binnen een mum van tijd de ideale tuin- of terrasopstelling. Studio Kluif heeft in samenwerking met het Fatboy design team een serie product animaties gemaakt voor de Toní collectie. Deze animatie toont op een heldere manier de USP’s van deze productlijn die door Erik Stehmann is ontworpen.

Fatboy

nieuwe fatboy cooper cappie collectie, 2020

Verandering van interieur? Geen probleem, met de Cooper Cappies van Fatboy verander je de Edison the Petit naar eigen smaak. Al vele jaren ontwerpt Studio Kluif, in samenwerking met Fatboy, de succesvolle Cooper Cappies.

Fatboy

duurzaamheid campagne, 2020

MENSEN, PLANEET & WINST
Fatboy voelt zich verantwoordelijk voor de impact die ze hebben op de planeet en toekomstige generaties. Ze willen hun ecologische footprint verbeteren. Studio Kluif heeft alle communicatie rondom dit onderwerp vormgegeven.

Fatboy

costa del maison campagne, 2020

Studio Kluif heeft deze campagne in nauwe samenwerking met Fatboy ontwikkeld.
De nieuwe Fatboy campagne in een notedop: Vier jouw vakantie dit jaar lekker dicht bij huis. Vergeet files, bespaar je het gedoe met koffers inpakken. Je eigen tuin of balkon kan je zoveel bieden. Met Fatboy heb je alles binnen bereik voor een geweldige zomer. Dus ontdek je tuin en boek een midweek naar Costa del Maison.

Fatboy

paletti stop-motion video, 2020

Relaxen, eten, borrelen, zonnen: alles is mogelijk met de loungeset Paletti, geïnspireerd op een pallet onderstel. Kies zelf de elementen die je nodig hebt en stel je ideale pallet loungeset samen. In samenwerking met Fatboy-creatie heeft Studio Kluif een stop-motion-video gemaakt die de vele mogelijkheden van dit nieuwe Fatboy product toont. Of je nu gaat voor een intieme loungebank of een complete tuinset met hoekbank, tafel en aparte stoelen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Met deze multifunctionele loungeset weet je één ding zeker: alles is Paletti.