Blokker

Blokker, opgericht in 1896, is een van Nederlands bekendste winkelketens voor huishoudartikelen en woonaccessoires. Met meer dan 500 winkels is Blokker een vertrouwde naam in de winkelstraten van Nederland. De laatste jaren heeft Blokker zijn formule flink gemoderniseerd. Dat resulteert in een gehele nieuwe uitstraling in de winkels en een Blokker Private Label productlijn. Studio Kluif werkt sinds 2017 aan verschillende verpakkingstrajecten zoals kerstversieringen, feestartikelen, reisaccessoires, schoonmaakmiddelen en speelgoed.

Blokker

rollenspel speelgoed verpakkingslijn, 2019

Silver Pentaward 2019

Blokker

go out! speelgoed verpakkingslijn, 2019

Studio Kluif ontwierp het verpakkingsassortiment voor de ‘Go Out!’ speelgoedcollectie voor Blokker. Het totale Go Out! assortiment bestaat uit 85 verschillende verpakkingen. 'Go Out! De beste dagen eindigen in vuile kleren', is een eenvoudige en duidelijke boodschap. Het ontwerp voor dit assortiment is ook eenvoudig en duidelijk. In deze verpakkingsrange is het product de held. We hebben alleen een sterke achtergrondkleur en een cartoonachtige illustratie toegevoegd die de verpakking levendig en dynamisch maakt. Sterk, eenvoudig, direct, kleurrijk, iconisch en speels... Let's Go Out!

Blokker

chocoladerepen verpakkingsconcepten, 2019

Blokker

babyverzorgingsartikelen verpakkingslijn, 2019

Kluif ontwierp het nieuwe assortiment babyverzorgingsverpakkingen voor Blokker. De patronen worden ook gebruikt op verschillende producten zoals: rompertjes, babyspeelgoed, luiertassen en meer.

Blokker

creative factory speelgoed verpakkingslijn, 2019

Blokker

let's play speelgoed verpakkingslijn, 2019

Blokker

wood world speelgoed verpakkingslijn, 2019

Blokker

blokker liquids, 2018

Voor de Blokker Private Label schoonmaak- en wasproducten heeft Studio Kluif het verpakkingsontwerp ontwikkeld. Een op iedere verpakking verschillende golfvorm refereert aan het water dat praktisch voor iedere schoonmaakklus gebruikt moet worden.