Meet The Bonkers

Tilburg, 16 september 2021 – De documentaire ‘Positief getest’ is de grote winnaar geworden van De Bonk, ook wel bekend als de Communicatieprijs Brabant. De film, die door GIG creative film production werd gemaakt voor het ETZ, won eerst De Bonk in de categorie Beeldcommunicatie. Later stemde het publiek deze case naar de SuperBonk: het állerbeste Brabantse communicatiewerk van 2020. Het juryfilmpje komt tevens van de hand van GIG creative film production.

De jaarlijkse communicatieprijzen werden donderdagavond 16 september uitgereikt in het Klasse Theater in Tilburg. 27 inzendingen deden deze 25e editie binnen 6 categorieën een gooi naar de prestigieuze award. Regisseur Toon Donders ontving de prijs uit handen van BNR-presentator Maarten Bouwhuis: “Als ik ook maar één persoon zou raken met deze film, was mijn doel geslaagd. Maar toen ik hoorde dat de film het hele team van het ETZ op de been heeft gehouden, werd ik zelf geraakt.”

Paul Roeters, Art Director van Studio Kluif, is al jaren actief als jurylid van De Bonk. Aan Paul was het de eer om De Bonk voor de best geïntegreerde case uit te reiken aan Fightclub voor hun succesvolle ‘De week van de Schooiers’ campagne voor Hulphond Nederland.

CCB De Bonk - Jury Video - De Bonkers.mp4