Kosteloos brainstormen met Studio Kluif

Na het vallen van ‘de onzichtbare bom’ daalt het stof langzaam neer. Voor iedereen is er een onzekere periode aangebroken. De impact van deze crisis op ons dagelijks leven én werken is enorm.

Het woord crisis heeft een negatieve lading terwijl de oorsprong, het Griekse werkwoord krinomai zoveel betekent als beslissen; ‘het moment van de waarheid’. Een crisis biedt ook nieuwe kansen. Starten met een ‘wit vel’ en dit opnieuw inkleuren kan een prachtig proces zijn.

Voor welke beslissingen komen we zoal te staan? Hoe kunnen we onze nieuwe collecties onder de aandacht brengen als fysieke beurzen niet meer doorgaan? Hoe ziet het nieuwe winkelen eruit? Hoe hou je contact met je relaties? Wat verandert er door deze crisis voor mensen en welke producten en/of diensten sluiten hier naadloos op aan?

We zullen onszelf op veel vlakken opnieuw moeten uitvinden. Studio Kluif wil hierbij helpen. We bieden de gelegenheid met ons, op afstand, te brainstormen over het nieuwe nu. Laat ons weten waar je tegen aanloopt en welke nieuwe uitdagingen je tegenkomt. Maak gebruik van onze ervaring met een breed scala aan type klanten. Een brainstormsessie die we kosteloos aanbieden omdat meedenken en samenwerken nu eenmaal in ons DNA zit.

Als u een afspraak wil inplannen stuur dan een mail naar info@studiokluif.nl of bel +31(0)73 6230707.