Kluif wint goud!

Onze verpakkings-ontwerpen voor 'Van der Burgh Chocolaad - Jheronimus' heeft een gouden Pentaward gewonnen.
De Pentawards is de grootste packaging design award in de wereld! De 9e officiële Pentawards ceremonie werd gehouden op zaterdag 26 september in de Londense Royal Institute of British Architects.
De Jheronimus handgemaakte chocolade wordt geproduceerd door de bekende 'Van der Burgh Chocolaad'. De verpakking is geïnspireerd op het werk van Jheronimus Bosch. Grafische patronen en de details van zijn schilderijen worden gecombineerd  dat resulteert in een eigentijdse productlijn. Een ode aan onze held: JHEROnimus!

In 2016 zal 's-Hertogenbosch de 500ste verjaardag van de dood van de schilder Jheronimus Bosch herdenken, de beroemdste zoon van de stad. Het zal een niet te missen evenement zijn voor nationale en internationale kunstliefhebbers. Er komt een tentoonstelling met al het werk van Bosch, geleend van diverse internationale musea. Jheronimus Bosch leeft als nooit tevoren. De sfeer, thema's en symboliek van zijn werk is tijdloos. Vanuit dit perspectief wordt Jheronimus gecreëerd. Het merk richt zich op de ontwikkeling van de hedendaagse producten geïnspireerd op het werk van de kunstenaar. Denk aan een zinnenprikkelende verzameling van textiel, behang, verlichting, tassen, kleding accessoires en nog veel meer. Alles met het unieke Jheronimus-gevoel en de kwaliteit van een A-merk, ondersteund door de organisatie achter het Jheronimus Bosch 500 evenement. De producten zullen niet alleen worden verkocht in museumwinkels over de hele wereld, maar ook door tal van grote (inter)nationale retailers.

Pentawards 2015 London