Echt HEMA. Echt Kluif!

Studio Kluif is wederom geselecteerd om voor HEMA aan de slag te gaan. Hema en Studio Kluif hebben een lange geschiedenis. In 2002 stond Studio Kluif ‘aan de wieg’ van het (destijds) nieuwe HEMA. Meer dan een decennium heeft Studio Kluif het ene na het andere packaging concept voor HEMA ontwikkeld. In het oog springende verpakkingen waarmee vele internationale design awards werden gewonnen. Een periode van minder intensieve samenwerking volgde. Gelukkig bleven we fans van elkaar en hebben we elkaar nooit uit het oog verloren.

De onlangs ontwikkelde brand strategy van HEMA moet handen en voeten krijgen. Met trots kunnen we melden dat Studio Kluif wederom ‘aan de wieg’ mag staan van de toekomstige HEMA. Momenteel werkt het Kluif team aan meerdere trajecten. Wordt vervolgd!

HEMA (voorheen als acroniem van Hollandsche Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam) is een van oorsprong Nederlandse keten van warenhuizen. De winkelketen heeft bijna 700 vestigingen. De meeste winkels bevinden zich in Nederland. Andere landen met vestigingen zijn België, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk. Het warenhuis kenmerkt zich door het aanbod van producten voor dagelijks gebruik en een assortiment dat vrijwel geheel exclusief voor HEMA geproduceerd is.