300 m2 extra Studio Kluif

After weeks of dust, noise, drilling, sweat, painting, breaking, building etc. The new Kluif Studio is finished. We are really happy with the result! The dust, noise, drilling, sweat, painting, breaking, building etc. continues. The Gruyter Fabriek is in the middle of a giant transformation. The great architects of Tarra are responsible for the new look. Kluif worked in close collaboration with Tarra Architectuur & Stedenbouw on the complete new layout of the Gruyter Fabriek. All of the common spaces of the Gruyter Fabriek are considered for this remodeling- from the entrance and halls to the bathrooms and the new restaurant. We were also busy developing a model concept for office spaces. The first steps which have already been taken towards the new Gruyter Fabriek, were also of the responsibility of Studio Kluif. This included the introduction campaign, the website, the ‘Gruyter Magazine’ as well as the infographics and signing throughout the building.